Ananasfromage
Indsendt af:Sidsel Rue d. 21-09-2006
Antal personer:2
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Bedømmelse:
3 bl husblas
3 æggeblommer
2 spsk sukker
½ citron
1/3 ds ananas
½ dl ananas saft
2 æggehvider
¾ dl piskefløde
1.Udblød husblasen i 10 min
2.Skål nr 1: Pisk æggehvider stive
3.Skål nr 2: Pisk fløden til skum
4.Skål nr 3: Pisk æggeblommer og sukker til æggesnaps
5.Bland ananas + saft i æggesnapsen
6.Smelt husblasen i vandbad eller i gryde
7.Afkøl med citronsaft og rør det i æggesnapsen
8.Vend hvideskummet og halvdelen af flødeskummet i æggeblandingen
9.Hæld fromagen i en serveringsskål og stil den koldt
10.Lige inden servering pyntes fromagen med fløde