Musters pastafad
Indsendt af:Inge Andersen d. 03-12-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:20 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Bedømmelse:
1 pk bacon i tern
500 g oksefars
1 hakket løg
140 g konc. tomatpuré
½ dl vand
Peber
Hvidløg efter smag (pulver eller frisk)

500 g pastaskruer
Mornay sauce
Kog pastaskruerne 1-2 minutter mindre end der står på pakken. Hæld dem over i et ildfast fad/bradepande.

Rist bacon let af på en pande. Tilsæt oksefars og løg (og hvidløg) og rist godt af. Tilsæt tomatpure, lidt peber og vand. Rør det sammen og fordel det ud over skruerne og hæl til sidst en Mornay sauce over.

20 minutter ved 200 grader.

Servér græsk yoghurt, salat (evt tomatsalat/ græsk salat) og eller flutes til.