Gulerodskage med lækker glasur
Indsendt af:Maria B. Jensen d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:70 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Bedømmelse:
4 hele æg
4 dl sukker
1 tsk natron
1 tsk vaniljesukker
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
4 dl mel
2 dl vindruekerneolie
6 dl revne gulerødder
Evt. lidt rosiner
Evt. finthakkede mandler

Glasur:

100 g flødeost naturel
50 g blødt smør
3 dl flormelis
1 tsk vaniljesukker
Pisk æggene sammen med sukkeret. Natron, vaniljesukker og kanel piskes sammen med æggene. Tilsæt nu bagepulver og mel. Rør olie, gulerødder og rosiner i melet. Kommes der også finthakkede mandler i, skal der kun bruges 3 dl mel. Kagen bages ved 160 grader i 50 minutter. Imens røres alle ingredienserne til glasuren sammen. Denne fordeles over den færdigbagte kage. Glasuren kan også drysses med mandelsplitter.