Toast
Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:20 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Bedømmelse:
4 skiver toastbrød
Smør
ost
Skinke
Alufolie

Skinken kan evt. erstattes af 125 g hakket oksekød. I dette tilfælde skal der også bruges løg.
Smør alle toastskiverne. Tag et kvadratisk stykke alufolie, læg en toastskive på med smørret nedad, læg ost og skinke eller hakket oksekød og løg på, dernæst en skive toast til, med smørret opad, og luk alufolien rundt om toasten. Læg de to pakker på en kold pande, varm op under middel varme i ca. 15 minutter, vend derefter pakkerne og giv dem ca. 5 min. på den anden side. Det er lidt en sag med fingerspidsfornemmelse, hvornår toasten er blev gylden og sprød, uden at blive sort og branket. I nødstilfælde kan man åbne pakken og se efter.