Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 25 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (6 har stemt) | | |
250 g hakket oksekød
1 dl tomatpuré
1 bouillonterning
1-2 store løg
Chili
Oregano
Basilikum
Løget hakkes og svitses i olie. Kødet kommes i og brunes. Tomatpuré og bouillonterning kommes i, evt. sammen med lidt vand. Rigeligt oregano og basilikum kommes i, plus en lille smule chili (ca. 1 knivspids, endelig ikke for meget. Simrer ca. 10 minutter. Serveres med kogt pasta til.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(