Indsendt af: | Gert Brigsted d. 07-02-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (7 har stemt) | | |
500 g hakket oksekød
2 store løg
50 g margarine
2 fed hvidløg
1 stor dåse konc. tomatpuré (140 g)
Salt
Peber
1 tsk sukker
1 tsk rosmarin
750 g kartofler
2 æg
1 dl mælk
Revet ost
Pil og hak løgene. Svits dem. Kom kødet i, svits det, tilsæt hvidløg, tomatpuré, salt, peber, sukker og rosmarin. Simre i 5 min. Smag til.
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Fordel halvdelen af kartoffelskiverne i bunden af et smurt ovnfast fad. Kom kødblandingen på, dæk med resten af kartoflerne.
Pisk æg og mælk sammen. Hæld det over. Drys ost på.
Sættes i en 180 grader varm ovn i 45 min.
Serveres med grøn salat og flutes.
Mia d. 23-10-2008Brug evt. organo i stedet for rosmarin. Smager sku underligt hvis man er mig:) men retten er et stort 5 tal fra mig!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(