Moussaka

Indsendt af:Gert Brigsted d. 07-02-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(7 har stemt)
 
500 g hakket oksekød
2 store løg
50 g margarine
2 fed hvidløg
1 stor dåse konc. tomatpuré (140 g)
Salt
Peber
1 tsk sukker
1 tsk rosmarin
750 g kartofler
2 æg
1 dl mælk
Revet ost
Pil og hak løgene. Svits dem. Kom kødet i, svits det, tilsæt hvidløg, tomatpuré, salt, peber, sukker og rosmarin. Simre i 5 min. Smag til.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Fordel halvdelen af kartoffelskiverne i bunden af et smurt ovnfast fad. Kom kødblandingen på, dæk med resten af kartoflerne.

Pisk æg og mælk sammen. Hæld det over. Drys ost på.

Sættes i en 180 grader varm ovn i 45 min.

Serveres med grøn salat og flutes.
Mia d. 23-10-2008
Brug evt. organo i stedet for rosmarin. Smager sku underligt hvis man er mig:) men retten er et stort 5 tal fra mig!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(