Indisk karryret

Indsendt af:Gert Brigsted d. 07-02-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(11 har stemt)
 
500 g svinekød i tern
20 g smør
1 spsk olie
1 spsk karry
2-3 løg
3 madæbler
250 g skivede champignoner
3 dl vand/bouillon
Brun kødterningerne i varmt fedtstof ved god varme. Drys karry over og lad det svitse et øjeblik.

Pil løgene og skær dem groft ud. skyl æblerne og skær dem i mindre stykker. Tilsæt begge dele til kødet sammen med væsken. Krydr med salt og lad retten koge svagt under låg i ca. 20 minutter.

Rist champignonerne ved kraftig varme og vend dem forsigtigt i retten før servering.

Serveres med brød eller ris og mangochutney.
Flemming Weile d. 02-05-2009
Nem at lave, særdeles velsmagende og velduftende

pxUkgUhLVeMHeZ d. 19-07-2011
If you're looking to buy these articles make it way esiaer.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(