Indsendt af: | Gert Brigsted d. 07-02-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (11 har stemt) | | |
500 g svinekød i tern
20 g smør
1 spsk olie
1 spsk karry
2-3 løg
3 madæbler
250 g skivede champignoner
3 dl vand/bouillon
Brun kødterningerne i varmt fedtstof ved god varme. Drys karry over og lad det svitse et øjeblik.
Pil løgene og skær dem groft ud. skyl æblerne og skær dem i mindre stykker. Tilsæt begge dele til kødet sammen med væsken. Krydr med salt og lad retten koge svagt under låg i ca. 20 minutter.
Rist champignonerne ved kraftig varme og vend dem forsigtigt i retten før servering.
Serveres med brød eller ris og mangochutney.
Flemming Weile d. 02-05-2009Nem at lave, særdeles velsmagende og velduftende
pxUkgUhLVeMHeZ d. 19-07-2011If you're looking to buy these articles make it way esiaer.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(