Indsendt af: | Gert Brigsted d. 07-02-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (7 har stemt) | | |
Frikadeller:
500 g hakket svinekød
1 æg
Mel
Mælk
2 tsk oregano
1 tsk basilikum
150 g revet ost
3 fed hakket hvidløg
Salt
Peber
Flødetomatsauce:
1 ds. hakkede tomater
¼ piskefløde
Salt
Peber
Oregano
Hvidløg
600 g pasta
Kog pastaen efter anvisningen.
Alle ingredienserne til frikadellerne røres sammen og formes herefter til frikadeller, som steges på en pande, eller i ovnen i ca. 20 minutter ved 175 grader.
Ingredienserne til saucen blandes sammen og varmes. Tilsæt krydderier efter smag.
Majken Frederiksen d. 12-09-2009Fantastisk lækker ret!
Bliver mindst lige så god med ris. Kan varmt anbefales.
Rene d. 05-11-2009Eller kartofler ;)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(