Italienske frikadeller med flødesauce

Indsendt af:Gert Brigsted d. 07-02-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(7 har stemt)
 
Frikadeller:
500 g hakket svinekød
1 æg
Mel
Mælk
2 tsk oregano
1 tsk basilikum
150 g revet ost
3 fed hakket hvidløg
Salt
Peber

Flødetomatsauce:
1 ds. hakkede tomater
¼ piskefløde
Salt
Peber
Oregano
Hvidløg

600 g pasta
Kog pastaen efter anvisningen.

Alle ingredienserne til frikadellerne røres sammen og formes herefter til frikadeller, som steges på en pande, eller i ovnen i ca. 20 minutter ved 175 grader.

Ingredienserne til saucen blandes sammen og varmes. Tilsæt krydderier efter smag.
Majken Frederiksen d. 12-09-2009
Fantastisk lækker ret!
Bliver mindst lige så god med ris. Kan varmt anbefales.

Rene d. 05-11-2009
Eller kartofler ;)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(