Mutti's koldskl

Indsendt af:Martin Winberg d. 08-02-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:10 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(11 har stemt)
 
2 frosne pasturiserede ggeblommer
1 tsk. vaniliesukker
4 spsk. alm. sukker
1 liter tykmlk (krnemlk el. ymer kan ogs bruges)
Kammerjunkere
De frosne ggeblommer tages op 1-2 timer fr de skal bruges. Disse piskes med vaniliesukker og alm. sukker, indtil de er pisket nsten helt hvide.
Derefter blandes tykmlken i og der piskes let. DETTE KAN SPRJTE...
Kammerjunkere kan tilfjes efter smag
Silla d. 09-02-2006
En god ide, der kan friske koldsklen lidt op, er at skre frugt i tern og komme i. Det smager srlig godt med friskplukkede jordbr.

Anonym d. 09-12-2008
Hvor er krnemlken?

Anonym d. 10-07-2009
Krnemlken kan bruges som alternativ, hvad jeg kan forst p det..


hans bjerg d. 19-12-2009
Er du sindsyg hvor smager det ulkkert!!!!!!!

carsten krogh d. 19-12-2009
brug aldrig ggeblommer. kosaft er det eneste, der fr smagen frem
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(