Indsendt af: | Martin Winberg d. 08-02-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 10 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (11 har stemt) | | |
2 frosne pasturiserede æggeblommer
1 tsk. vaniliesukker
4 spsk. alm. sukker
1 liter tykmælk (kærnemælk el. ymer kan også bruges)
Kammerjunkere
De frosne æggeblommer tages op 1-2 timer før de skal bruges. Disse piskes med vaniliesukker og alm. sukker, indtil de er pisket næsten helt hvide.
Derefter blandes tykmælken i og der piskes let. DETTE KAN SPRØJTE...
Kammerjunkere kan tilføjes efter smag
Silla d. 09-02-2006En god ide, der kan friske koldskålen lidt op, er at skære frugt i tern og komme i. Det smager særlig godt med friskplukkede jordbær.
Anonym d. 09-12-2008Hvor er kærnemælken?
Anonym d. 10-07-2009Kærnemælken kan bruges som alternativ, hvad jeg kan forstå ´på det..
hans bjerg d. 19-12-2009Er du sindsyg hvor smager det ulækkert!!!!!!!
carsten krogh d. 19-12-2009brug aldrig æggeblommer. kosaft er det eneste, der får smagen frem
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(