Mutti's koldskål

Indsendt af:Martin Winberg d. 08-02-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:10 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(11 har stemt)
 
2 frosne pasturiserede æggeblommer
1 tsk. vaniliesukker
4 spsk. alm. sukker
1 liter tykmælk (kærnemælk el. ymer kan også bruges)
Kammerjunkere
De frosne æggeblommer tages op 1-2 timer før de skal bruges. Disse piskes med vaniliesukker og alm. sukker, indtil de er pisket næsten helt hvide.
Derefter blandes tykmælken i og der piskes let. DETTE KAN SPRØJTE...
Kammerjunkere kan tilføjes efter smag
Silla d. 09-02-2006
En god ide, der kan friske koldskålen lidt op, er at skære frugt i tern og komme i. Det smager særlig godt med friskplukkede jordbær.

Anonym d. 09-12-2008
Hvor er kærnemælken?

Anonym d. 10-07-2009
Kærnemælken kan bruges som alternativ, hvad jeg kan forstå ´på det..


hans bjerg d. 19-12-2009
Er du sindsyg hvor smager det ulækkert!!!!!!!

carsten krogh d. 19-12-2009
brug aldrig æggeblommer. kosaft er det eneste, der får smagen frem
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(