Indsendt af: | Benedikte d. 14-02-2006 |
Antal personer: | 6-8 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
Til en stor tærteform:
3 æg
150 g sukker
4 store æbler
225 g mel
3 tsk bagepulver
korn fra en halv stang vanille
Pynt:
1 æble
1 spsk sukker
1 tsk stødt kanel
Korn fra en halv stang vanille
8 finthakkede mandler
Pisk æg og sukker rigtig godt. fjern kernehusene fra æblerne og skær dem i tern(skrællen kan bevares) vend æblestykkerne i æggeblandingen sammen med mel, bagepulver og vanille. Hæld dejen i tærteformen.
Bland sukker, kanel, vanillekorn og mandler og drys det over dejen. Afslut med et æble skåret i tynde skiver uden kernehus.
Kagen bages ved 200 grader i ca. 40-45 min.
Kirsten d. 21-09-2011Prøv at erstatte sukker med brun farin. Det gjorde jeg, da jeg en dag ikke havde sukker nok. Det gav en fin smag.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(