Sandkage

Indsendt af:Gert Brigsted d. 18-02-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(4 har stemt)
 
175 g smør eller margarine
175 g (2 dl) sukker
3 æg
300 g (5 dl) hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk Vaniljesukker
3 spsk mælk eller vand

Til formen:
Smør eller margarine
1 dl sukker
Formen smøres, og sukkeret drysses i. Fedtstof smeltes, blandes med sukker og røres let og luftigt. Æggene tilsættes et ad gangen. Mel, bagepulver og vaniljesukker blandes og vendes i dejen skiftevis med mælken/vandet. Dejen hældes i den smurte form og bages ved 175 °C i ca. 45 minutter.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(