Italiensk chokoladekage

Indsendt af:Gert Brigsted d. 18-02-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:90 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(14 har stemt)
 
2 dl Sukker
1 dl kakao
2 dl mælk
150 g smør eller margarine
2 æg
3 dl hvedemel
1 spsk. Vaniljesukker
1½ tsk. bagepulver
Bland 1 dl sukker, kakao og mælk i en kasserolle. Kog blandingen op. Lad den køle af.

Rør fedtstoffet og resten af sukkeret sammen. Tilsæt æg, et ad gangen. Tilsæt den afkølede mælkeblanding. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver, og vend det i massen. Hæld massen i en smurt og melet form. Bag massen nederst i ovnen ved 175° i ca. 1 time. Lad kagen stå i formen i 10 minutter, inden den tages op.
karin d. 25-09-2006
Super opskrift... og med nogle mål alle kan være med på...
Tak for det

Marie-louise:o) d. 25-09-2008
den er goooooooooooooooooood lige min smag


line & caroline d. 27-04-2011
nam nam :o)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(