Chokoladekage med kokos

Indsendt af:Gert Brigsted d. 18-02-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(37 har stemt)
 
6 æg
500 g Brun Farin
2 dl flydende margarine
5 dl hvedemel
4 tsk bagepulver
1/2 dl kakao
2 tsk Vaniljesukker

Overtræk:
400 g kokos
150 g smør eller margarine
3 dl Sukker
3 store eller 4 små æg

Til formen:
smeltet smør eller margarine
Sukker
Pisk æg og farin, til det er luftigt. Bland de tørre ingredienser, og vend dem ned i massen sammen med margarine. Bred massen ud i en smurt bradepande (30 x 40 cm), der er drysset med sukker, og bag den nederst i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter.

Bland alle ingredienserne til overtrækket i en gryde, og kog op under omrøring, indtil der opnås en cremet masse. Smør massen ud over chokoladebunden, og bag kagen i yderligere 10 minutter. Lad det køle af. Skær kagen ud i firkanter. Drys eventuelt lidt flormelis over inden servering. Kagen kan fryses ned.
signe d. 23-03-2006
den bedste kage jeg nogensinde har smagt. Harledt længe efter denne kage og endelig fået den
tak


ninni d. 20-08-2006
det er en rigtig god kage mums mums

linda d. 23-08-2006
den er barge lekker.og
og smager godt mums mums

Sarah d. 19-09-2006
Der skulle næsten være et billede ;)

Jesper d. 10-02-2008
god søndags kage, med masser af kokos:) Nam Nam

Andreas d. 21-09-2008
den er god mums ,ums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums

lille d. 27-09-2008
den er virkelig meget meget godt mums mums mums mums mums mums mums mums

mm d. 23-10-2008
mmmm

miause. d. 07-02-2009
rigtig god. uhm

thas d. 07-05-2009
kan man bruge magarine istedet for flydene?
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(