Indsendt af: | Gert Brigsted d. 18-02-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (38 har stemt) | | |
6 æg
500 g Brun Farin
2 dl flydende margarine
5 dl hvedemel
4 tsk bagepulver
1/2 dl kakao
2 tsk Vaniljesukker
Overtræk:
400 g kokos
150 g smør eller margarine
3 dl Sukker
3 store eller 4 små æg
Til formen:
smeltet smør eller margarine
Sukker
Pisk æg og farin, til det er luftigt. Bland de tørre ingredienser, og vend dem ned i massen sammen med margarine. Bred massen ud i en smurt bradepande (30 x 40 cm), der er drysset med sukker, og bag den nederst i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter.
Bland alle ingredienserne til overtrækket i en gryde, og kog op under omrøring, indtil der opnås en cremet masse. Smør massen ud over chokoladebunden, og bag kagen i yderligere 10 minutter. Lad det køle af. Skær kagen ud i firkanter. Drys eventuelt lidt flormelis over inden servering. Kagen kan fryses ned.
signe d. 23-03-2006den bedste kage jeg nogensinde har smagt. Harledt længe efter denne kage og endelig fået den
tak
ninni d. 20-08-2006det er en rigtig god kage mums mums
linda d. 23-08-2006den er barge lekker.og
og smager godt mums mums
Sarah d. 19-09-2006Der skulle næsten være et billede ;)
Jesper d. 10-02-2008god søndags kage, med masser af kokos:) Nam Nam
Andreas d. 21-09-2008den er god mums ,ums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums
lille d. 27-09-2008den er virkelig meget meget godt mums mums mums mums mums mums mums mums
mm d. 23-10-2008mmmm
miause. d. 07-02-2009rigtig god. uhm
thas d. 07-05-2009kan man bruge magarine istedet for flydene?
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(