Ketchup

Indsendt af:Gert Brigsted d. 20-02-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:120 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(5 har stemt)
 
3 ds flede tomater
1 spsk olivenolie
8 kviste frisk timian
3 fed hvidlg
2 laurbrblade
10 g salt
15 g sukker
4 knuste sorte peberkorn
dl eddike
Start med at blende de flede tomater. Kom dem i en gryde med de vrige ingredienser og lad dem koge sagte under lg i 40 min. Rr af og til, s de ikke brnder p. Fjern laurbrblade og timianstilke, og passer blandingen igennem en sigte. Kommes i en gryde og reduceres til 2/3. Fjernes fra varmen, hvorefter ketchuppen kommes p glas.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(