Indsendt af: | Gert Brigsted d. 20-02-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 120 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
3 ds flåede tomater
1 spsk olivenolie
8 kviste frisk timian
3 fed hvidløg
2 laurbærblade
10 g salt
15 g sukker
4 knuste sorte peberkorn
½ dl eddike
Start med at blende de flåede tomater. Kom dem i en gryde med de øvrige ingredienser og lad dem koge sagte under låg i 40 min. Rør af og til, så de ikke brænder på. Fjern laurbærblade og timianstilke, og passer blandingen igennem en sigte. Kommes i en gryde og reduceres til 2/3. Fjernes fra varmen, hvorefter ketchuppen kommes på glas.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(