Tomatketchup

Indsendt af:Gert Brigsted d. 21-02-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(3 har stemt)
 
2½ kg modne tomater
1 kg æbler
250 g løg
1 stor rød peberfrugt
30 g salt
125 g sukker
½ dl eddike
2 tsk flydende atamon
Tomaterne rengøres og skæres i mindre stykker.

Æblerne rengøres, udkernes og skæres i mindre stykker.

Løgene pilles og skæres i mindre stykker.

Peberfrugterne rengøres, udkernes og skæres i mindre stykker.

Alle stykkerne hældes i en blender, og laves til mos.

Mosen hældes i en gryde, og salt, sukker og eddike tilsættes.

Blandingen koges ved svag varme i 30 min.

Blandingen gnides igennem et dørslag.

Blandingen koges ved svag varme i ca. 10 min.

Atamon tilsættes.

Den færdige tomatketchup hældes på atamonskyllede flasker som lukkes straks.

Opbevares i køleskabet.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(