Indsendt af: | Gert Brigsted d. 21-02-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (3 har stemt) | | |
2½ kg modne tomater
1 kg æbler
250 g løg
1 stor rød peberfrugt
30 g salt
125 g sukker
½ dl eddike
2 tsk flydende atamon
Tomaterne rengøres og skæres i mindre stykker.
Æblerne rengøres, udkernes og skæres i mindre stykker.
Løgene pilles og skæres i mindre stykker.
Peberfrugterne rengøres, udkernes og skæres i mindre stykker.
Alle stykkerne hældes i en blender, og laves til mos.
Mosen hældes i en gryde, og salt, sukker og eddike tilsættes.
Blandingen koges ved svag varme i 30 min.
Blandingen gnides igennem et dørslag.
Blandingen koges ved svag varme i ca. 10 min.
Atamon tilsættes.
Den færdige tomatketchup hældes på atamonskyllede flasker som lukkes straks.
Opbevares i køleskabet.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(