Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (7 har stemt) | | |
2-3 skiver franskbrød ell. toastbrød
10 g margarine
Brødskiverne, som gerne må være tørre og gamle, skæres i terninger af passende størrelse. Margarinen smeltes og brunes ved stærk varme, og brødterningerne kommes i. Brød og mel er ting, som meget let brænder på, så der skal røres hele tiden. Når terningerne er lidt lysere, end man gerne vil have dem til at være, tages gryden af blusset. Der røres endnu et øjeblik, til gryden er kølet lidt.
Louise Johnsen d. 15-05-2007En anden nem måde er at riste toast, skære det i tern og vende dem i olivenolie tilsat tørret hvidløg og persille. Super hurtigt og nemt.
Preben Olsen d. 14-02-2008Magarine???
Nej der skal smør til - magarine er noget ens bedstemor bruger.
NØRD d. 05-05-2010HR OLSEN , HOLD MUND.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(