Croutoner (ristede brdterninger)

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:15 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(7 har stemt)
 
2-3 skiver franskbrd ell. toastbrd
10 g margarine
Brdskiverne, som gerne m vre trre og gamle, skres i terninger af passende strrelse. Margarinen smeltes og brunes ved strk varme, og brdterningerne kommes i. Brd og mel er ting, som meget let brnder p, s der skal rres hele tiden. Nr terningerne er lidt lysere, end man gerne vil have dem til at vre, tages gryden af blusset. Der rres endnu et jeblik, til gryden er klet lidt.
Louise Johnsen d. 15-05-2007
En anden nem mde er at riste toast, skre det i tern og vende dem i olivenolie tilsat trret hvidlg og persille. Super hurtigt og nemt.

Preben Olsen d. 14-02-2008
Magarine???
Nej der skal smr til - magarine er noget ens bedstemor bruger.

NRD d. 05-05-2010
HR OLSEN , HOLD MUND.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(