8 stk. plsehorn

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 22-02-2006
Antal personer:2-4
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(28 har stemt)
 
2-4 plser (alt efter lngde)
25 g gr
2 spsk lunkent vand
1.5 dl mlk
2 tsk sukker
1/4 tsk salt
20 g bldt fedtstof (f.eks. krgrden)
ca. 250 g mel
1. Opls gren i det lunkne vand.
2. Tilst: mlk, sukker, salt, fedtstof og halvdelen af melet.
3. lt dejen sammen og alt efterhnden mere mel i indtil dejen slipper.
4. Lad dejen hve 10-15 minutter
5. Rul dejen med en kagerulle til en rund plade
6. Del den igennem midten i 8 trekanter, placer nu et stykke plse i den brede ende af hver trekant, rul dejen rundt om plsen start fra den brede ende.
7. Smr evt plsehornene med g inden de puttes i ovnen.
8. Bag plsehornene i 15 minutter ved 225 grader.
Anonym d. 15-01-2008
Prv at smre lidt ketchup ved siden af plsen, inden dejen rulles og bages.

Anonymous d. 19-02-2009
Ketchuppen skal i. Vil sige alle mennesker har rd til en ketchup, det er sku ikke fordi den er konomisk dyr! Den skal alts i disse pllehorn.

Anonym d. d. 01-07-2009
de ser gode ud!

Jeppe d. 22-01-2010
Jeg har ikke prvet opskriften ovenover fuldstndig. Jeg har prvet med en fordobling af ingredienserne, og s tilsat et g efter gret var oplst.

Derudover lader jeg dem hve 20 min. IGEN, efter de var formet omkring plserne.

Det blev super super gode. Blde, luftige, og minder efter min mening meget om baby bites fra seven-11. Mums :)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(