8 stk. pølsehorn

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 22-02-2006
Antal personer:2-4
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(28 har stemt)
 
2-4 pølser (alt efter længde)
25 g gær
2 spsk lunkent vand
1.5 dl mælk
2 tsk sukker
1/4 tsk salt
20 g blødt fedtstof (f.eks. kærgården)
ca. 250 g mel
1. Opløs gæren i det lunkne vand.
2. Tilsæt: mælk, sukker, salt, fedtstof og halvdelen af melet.
3. Ælt dejen sammen og alt efterhånden mere mel i indtil dejen slipper.
4. Lad dejen hæve 10-15 minutter
5. Rul dejen med en kagerulle til en rund plade
6. Del den igennem midten i 8 trekanter, placer nu et stykke pølse i den brede ende af hver trekant, rul dejen rundt om pølsen start fra den brede ende.
7. Smør evt pølsehornene med æg inden de puttes i ovnen.
8. Bag pølsehornene i 15 minutter ved 225 grader.
Anonym d. 15-01-2008
Prøv at smøre lidt ketchup ved siden af pølsen, inden dejen rulles og bages.

Anonymous d. 19-02-2009
Ketchuppen skal i. Vil sige alle mennesker har råd til en ketchup, det er sku ikke fordi den er økonomisk dyr! Den skal altså i disse pøllehorn.

Anonym d. d. 01-07-2009
de ser gode ud!

Jeppe d. 22-01-2010
Jeg har ikke prøvet opskriften ovenover fuldstændig. Jeg har prøvet med en fordobling af ingredienserne, og så tilsat et æg efter gæret var opløst.

Derudover lader jeg dem hæve 20 min. IGEN, efter de var formet omkring pølserne.

Det blev super super gode. Bløde, luftige, og minder efter min mening meget om baby bites fra seven-11. Mums :)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(