Indsendt af: | Gert Brigsted d. 23-02-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (8 har stemt) | | |
450 g hvedemel
1/4 tsk bordsalt
2 tsk bagepulver
4 spsk sukker
1 stk æg
1 spsk smør
3 dl kærnemælk
Pynt:
100 g flormelis
2 spsk vand
Bland mel, salt, bagepulver og sukker i en ælteskål. Rør æg og smør i melblandingen og ælt til slut mælken i dejen lidt efter lidt. Tilsæt evt. lidt ekstra mel - dejen skal stadig være blød, men lige akkurat slippe fingrene.
Del dejen i fire dele og rul på et godt melstrøet bord hver del ud til en cirkel på ca. 20 cm. Skær cirklerne ud i fire stykker og rul hvert stykke fra den brede ende mod spidsen til et horn. Læg hornene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i en 225°C varm ovn i 12 min. Lad kærnemælkshornene køle af på en bagerist.
Pynt: Rør en glasur af flormelis og vand. Kom 1-2 spsk. glasur på hvert horn.
Tip: Kærnemælkshornene kan holde sig 1-2 dage. Opbevares i en lufttæt beholder.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(