Frikadeller

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(11 har stemt)
 
500 g hakket kalve- og flæskekød
1 løg
2-3 spsk. mel
1 æg
1 dl mælk
Det hele røres sammen i en skål (eller i foodprocessor, hvis man har én). Pas på ikke at komme for meget mælk i, så hænger farsen ikke sammen.
Dyp en spiseske i farsen og form en frikadelle af passende størrelse. Kom den på en varm pande og steg dem 8-10 min. på hver side ved middel varme. HUSK! Kødfars skal altid gennemsteges.
Sanne d. 15-02-2007
Hej, istedet for mel så brug havregryn og lad det trække i en halv time, det gør at frikadellerne ikke er så melede..

Stine d. 12-09-2007
Man kan også komme lidt kærnemælk i, måske ½ dl mælk og ½dl kærnemælk- det er også godt

TP d. 15-12-2009
Rasp i stedet for mel.. det rykker og evt. revet kartoffel, så før man lidt flere deller
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(