Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (11 har stemt) | | |
500 g hakket kalve- og flæskekød
1 løg
2-3 spsk. mel
1 æg
1 dl mælk
Det hele røres sammen i en skål (eller i foodprocessor, hvis man har én). Pas på ikke at komme for meget mælk i, så hænger farsen ikke sammen.
Dyp en spiseske i farsen og form en frikadelle af passende størrelse. Kom den på en varm pande og steg dem 8-10 min. på hver side ved middel varme. HUSK! Kødfars skal altid gennemsteges.
Sanne d. 15-02-2007Hej, istedet for mel så brug havregryn og lad det trække i en halv time, det gør at frikadellerne ikke er så melede..
Stine d. 12-09-2007Man kan også komme lidt kærnemælk i, måske ½ dl mælk og ½dl kærnemælk- det er også godt
TP d. 15-12-2009Rasp i stedet for mel.. det rykker og evt. revet kartoffel, så før man lidt flere deller
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(