Chili con carne (nem)

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:15 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(58 har stemt)
 
250 g hakket oksekød
1-2 dl tomatpuré
1 løg
1 bouillonterning
1 dåse hvide bønner i tomat
Oregano
Salt
Peber
1 frisk chili-frugt (rød)
Løget hakkes og svitses i olie. Kødet kommes ved og brunes. Tomatpuré, bouillon og bønner tilsættes og simrer 10 min. Smages til med krydderierne og simrer endnu nogle minutter.
Tor Panvil d. 14-02-2006
Prøver at lave den i aften til min kæreste da det jo er valentinesdag :D

Michael Rommedahl d. 18-02-2009
Men bruger fandme ikke hvide bønner til "Chili Concarne"... Det skal være "Kidney Beans"... røde kidney bønner...

I øjeblikket ca. 3 kr pr dåse i "Rema 1000" & kr 9 i Føtex...

Luna Bram d. 07-04-2009
Jeg er en stor fan af at lave ordentlig mad, men da jeg skal ud på en større ekspedition for at skaffe dåselagte kidneybønner, og nærmeste og billigste supermarked er netto så synes jeg at hvide bønner i tomat er et super fint altenativ. Selvfølgelig taget i betratning af at kokken gider/kan finde ud af at smage maden til. Oregano er til pizza og bouillonterninger er til.... Tja sidste løsninger. En krrydderisamling koster ikke mange penge og tager ikke lang tid at samle. Gå efter personlig smag. Duft let til de forskellige krydderier og fornem hvad du ville synes smager godt sammen. Brænder det for meget på tungen kan det reddes med lidt sukker!

Ole Andersen d. 25-06-2009
Prøv engang at købe en pose små, sorte bønner og brug dem, efter at have vandet dem ud. De har både smag og fasthed og klistrer slet ikke mærkeligt til ganen som dåsebønner.
Se så er der pludselig tale om ordentlig mad.

Code d. 13-08-2009
Jeg brugte 4 gange så meget chili. MMH, mega stærk xD

Code d. 13-08-2009
- brugte også kidney beans istedet.

blaplesmeax-tool d. 09-12-2009
Tak for de interessante oplysninger


Jepz d. 31-01-2010
vent med at tilsætte bønnerne til ca. 4 minutter før servering, så bliver de ikke så "grynede." De skal bare have lidt varme.

Anonym d. 05-09-2011
hvis den er så nem hvorfor skiver i så meget i opskrifen hahah vi jo ike mongoler vel
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(