Indsendt af: | Sidsel Rue d. 07-03-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 25 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (3 har stemt) | | |
500 g hakket oksekød
1 brev burrito mix
2 fed hvidløg
Olie
Tilbehør:
Iceberg salat
Majs
Forårsløg
Tomater
Frisk koriander
Guacamole
Creme fraiche
Rør kødet sammen med krydderiblandingen samt de pressede hvidløgsfed. Form det til 8 aflange kødboller, der sættes på træspyd. Steg eller grill spydene ca. 10 minutter, og vend dem jævnligt. Server kødbollerne i hver sin taco med tilbehør til.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(