Mexikanske kødboller i tacos

Indsendt af:Sidsel Rue d. 07-03-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:25 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(3 har stemt)
 
500 g hakket oksekød
1 brev burrito mix
2 fed hvidløg
Olie

Tilbehør:
Iceberg salat
Majs
Forårsløg
Tomater
Frisk koriander
Guacamole
Creme fraiche
Rør kødet sammen med krydderiblandingen samt de pressede hvidløgsfed. Form det til 8 aflange kødboller, der sættes på træspyd. Steg eller grill spydene ca. 10 minutter, og vend dem jævnligt. Server kødbollerne i hver sin taco med tilbehør til.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(