Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 12-03-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 20 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (3 har stemt) | | |
500 g linguine (pasta)
4 skiver bacon
3 æg
50g parmasanost
125 ml persille
60 ml sesamfrø
Bland 500g kogt, afkølet linguine med 4 finthakkede skiver sprød bacon, 3 finthakkede hårdkogte æg, 50g friskrevet parmasanost, 125ml hakket frisk persille og 60ml ristede sesamfrø i en stor skål. Smag til med salt og peber, hæld en smule olie over og server salaten med det samme. Pynt evt. med friske urter.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(