Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 12-03-2006 |
Antal personer: | 6 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
5 dl mel
125 g margarine
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk kardemomme
1 æg (husk pensling)
35 g gær
1 dl mælk
Fyld:
a.
50 g margarine
50 g sukker
50 g marcipan
b.
Syltetøj
c.
Kagecreme
Pynt:
Flormelis eller glasur
Margarine hakkes i melet, krydderier og æg tilsættes.
Gær udrørt i mælk tilsættes.
Alt æltes godt sammen, rulles ud i 1 cms tykkelse.
Dejpladen skæres ud i 12 firkanter, en klat fyld lægges på hver.
Hjørnerne bøjes ind over fyldet og samles på plade(bagepapir), samlingerne nedad.
Lad dem så tildækket hæve et lunt sted i 30minutter.
Efter hævning penses de og bages midt i ovnen ved 250 grader i 12 minutter.
Efter bagning drysses de med flormelis og afkøles på en rist.
mie d. 02-06-2009den smager fint
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(