Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 12-03-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (8 har stemt) | | |
2 ½dl mel
½ spsk sukker
½ tsk salt
1 knsp. kardemomme
1 æg
½ dl øl
ca. 1 ½dl mælk
1-2 spsk olie
Fedtstof til stegning
Mel, sukker, salt og kardemomme blandes.
Æg, øl og mælk tilsættes, lidt efter lidt.
Olie kommes i, dejen skalvære som piskefløde, hviler ca. 30minutter.
Panden varmes op, 1tsk fedtstof kommes på til den første pandekage.
Tag panden fra varmen, hæld dejenpå, fordel hurtigt ved at dreje panden.
Når kanten er lysebrun og stiv, vendes pandekagen.
Pandekagerne kan holdes lune i en ovn ved 100 grader.
Gert d. 10-12-2006I stedet for øl kan man også bare bruge vand, da jeg ikke bryder mig specielt meget om øl i pandekager... :)
Natasia d. 16-03-2011Det smager også godt med lidt vaniliesukker! ;o)
Henrik Bjerglund d. 22-03-2011Det smager også godt med lidt hash! ;o)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(