Chili con carne

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 13-03-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(10 har stemt)
 
500 g hakket oksekød
Olie til stegning
1 spsk paprika
Salt, peber
1 ds. hakkede tomater med chili
1 ds. kidney bønner i saltlage
Tortillas eller pitabrød
Evt. reven cheasy ost med chili
Brun kødet grundigt i en gryde og krydr med paprika, salt og peber.
Tilsæt tomat og skyllede afdryppede kidneybønner og kog i ca. 5 min.
Smag til og server med lune tortillas/pitabrød.
Tips: Drys tortillas/fyld pitabrødene med ost inden de lunes.
Line d. 22-07-2008
Mangler den ikke 2 vigtige krydderier for at det er en chili con carne ret: kanel og chokolade..?
(chokolade svarende til en guldbarre og kanelet smages til.) man kan også komme peberfrugter i.

Maria d. 03-11-2009
Den er også god med majs

Andreas d. 18-01-2010
Chokolade og Kanel? lyder som om du vil bage en kage xD Chili con carne skal være uden alt det søde stads

Caroline d. 31-03-2010
Kanel er et must! og ligeledes er spidskommen og en smule frist chili. Så får man den helt rigtige chilie con carne smag:) (cayennepeber kan godt være substitut for frisk chili)

kløjvens d. 25-08-2010
Jeg synes Chili er rigtig godt og rigtig dejligt. Tak for gode opskrifter - jeg elsker jer allesammen.

- Jeres for altid

Kløjvens.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(