Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 13-03-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (3 har stemt) | | |
500 g kalkun i tern
2 ps Basmati ris-fix
1 gl Knorr 1..2..Enjoy Tikka Masala
Evt. en håndfuld rosiner
evt. 2 spsk. grofthakkede mandler, mandelsplitter eller mandelflager
1 bdt. frisk mynte
Kog risene 15 min. i letsaltet vand og dryp af.
Kom krydderpastaen fra det lille glas på en kold pande og varm langsomt op til det begynder at syde.
Svits kødet 5 min. i krydderpastaen ved god varme.
Tilsæt saucen fra det store glas samt evt. rosiner og mandler og lad retten koge 5 min. ved middel varme.
Drys med masser af friskhakket mynte og server med ris.
Tips:
Serveres evt. med lune naanbrød fra Bakersfield.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(