Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
500 g hakket flæskekød
2 dl ris
3 finthakkede løg
2 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
2 skiveskårne bananer
2 æbler skåret i mundrette stykker
70 g smuttede mandler
1 dl rosiner
20-25 afdryppede, fyldte grønne oliven
Picadillokrydderi:
Tomatpuré
Cayennepeber
Tabasco
1 knsp nelliker
1 tsk kanel
Salt + peber
Find din største gryde eller brug din wok. Svits løg, hvidløg og kød. Tilsæt picadillokrydderiet og fyld efter med 3 dl bouillon (vand og terning) og ris.
Lad koge et kvarters tid – rør nu og da. Derefter smides æblestykker, mandler, rosiner, oliven og bananstykker i gryden samt 1 spsk citronsaft. Smag til med ekstra krydderier og det hele er klart!
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(