Kalkungryde med ananas

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 13-03-2006
Antal personer:2
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(3 har stemt)
 
1 pk. Kalkun i tern, 500 g
Olie til bruning
Salt, peber
2 poser Ris-Fix – parboilede ris
1 ds. hakkede tomater med peberfrugt
1 ds. ananas
Kog risene 15 min. i letsaltet vand og dryp af.
Brun kalkunkødet i olie og krydr med salt og peber.
Kom tomat ved, og lad det koge 5 min.
Tilsæt ananas i tern, halvdelen af ananassaften og kog op og smag til, server med ris.
Bettina... d. 27-02-2007
de er ikk gode.......
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(