Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 13-03-2006 |
Antal personer: | 2 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (3 har stemt) | | |
1 pk. Kalkun i tern, 500 g
Olie til bruning
Salt, peber
2 poser Ris-Fix – parboilede ris
1 ds. hakkede tomater med peberfrugt
1 ds. ananas
Kog risene 15 min. i letsaltet vand og dryp af.
Brun kalkunkødet i olie og krydr med salt og peber.
Kom tomat ved, og lad det koge 5 min.
Tilsæt ananas i tern, halvdelen af ananassaften og kog op og smag til, server med ris.
Bettina... d. 27-02-2007de er ikk gode.......
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(