Karry kalkun med æbler

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 13-03-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(1 har stemt)
 
2 ps. parboiled ris
1 pk. kalkuntern 500 g
Olie til bruning
1 spsk karry
Salt, peber
2 løg
3 cox orange æbler
2 1/2 dl hønsebouillon
Evt. en håndfuld rosiner
Kog risene 15 minutter i letsaltet vand og dryp af.
Svits kødet 2 minutter i olie.
Krydr med karry, salt og peber.
Tilsæt løg og æbler i både og svits endnu 2 minutter.
Kom bouillon og evt. lidt rosiner ved og lad retten koge 4 min.
Jævn, smag til og server med ris.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(