Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 13-03-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (1 har stemt) | | |
2 ps. parboiled ris
1 pk. kalkuntern 500 g
Olie til bruning
1 spsk karry
Salt, peber
2 løg
3 cox orange æbler
2 1/2 dl hønsebouillon
Evt. en håndfuld rosiner
Kog risene 15 minutter i letsaltet vand og dryp af.
Svits kødet 2 minutter i olie.
Krydr med karry, salt og peber.
Tilsæt løg og æbler i både og svits endnu 2 minutter.
Kom bouillon og evt. lidt rosiner ved og lad retten koge 4 min.
Jævn, smag til og server med ris.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(