Laks i karrysauce med pasta

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 13-03-2006
Antal personer:2
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(2 har stemt)
 
225 g laksefileter
Smør til stegning
Citronsaft, salt og peber
1 bk. sukkerærter
1 pk. Cheasy karrysauce
1 pk. Minimum båndpasta

Tilbehør: Evt. baguettes el. ciabattabrød fra Specialbageren el. frisk brød fra bageren.
Skær skindet af laksefileterne og skær fileterne i tern. Steg lakseternene ca. 3 min. i smør ved jævn varme og krydr med citronsaft, salt og peber.

Læg laksen til side og steg sukkerærterne et øjeblik på panden.

Tilsæt karrysauce og kog op.

Kog pastaen som anvist på emballagen, hæld vandet fra og vend den straks i karrysaucen sammen med laksen.

Drys evt. med frisk dild og servér straks.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(