Pasta Amatriciana

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 13-03-2006
Antal personer:2
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(1 har stemt)
 
200 g bacon i tern
1 fed hvidløg
1 tsk tørret chili
1 ds hakkede tomater med basilikum & oregano
250 g pasta (båndreder)

Tilbehør:
Evt. ciabattabrød
Svits baconternene så de er sprøde.
Kom det pressede fed hvidløg & chili samt tomater ved, og lad saucen koge 5 min. til den begynder at blive tyk.
Kog pastaen som anvist og hæld vandet fra.
Bland straks pastaen i saucen.
Drys evt. med hakket persille og lidt revet parmesan og servér straks.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(