Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 40 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (7 har stemt) | | |
500 g. oksefars
2 spsk olivenolie
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 ds. flåede tomater
1 ds. konc. tomatpure
2,5 dl piskefløde
Salt
Peber
1 spsk oregano
Løg og hvidløg svitses, og det hakkede kød tilsættes. Når det er brunet, tilsættes salt, peber og oregano. Tomater, tomatpure og fløde tilsættes. Retten simrer i ca. 20-30 min. Serveres med frisk-revet parmesan, sprødstegt bacon, oliven og marinerede hvidløg samt pasta.
terkel d. 04-03-2005Hvorfor hedder det chili-gryde
Gert d. 11-04-2005Det har jeg også tænkt' lidt over, tror måske den skal omdøbes...
:)
Google d. 07-09-2005Det er bare en "almindelig gryde uden chili". :)
Rene d. 24-11-2009Altså, jeg er ligeglad med hvad den hedder, her efter fire år smager den stadig godt ^_^
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(