Chili-gryde

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:40 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(7 har stemt)
 
500 g. oksefars
2 spsk olivenolie
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 ds. flåede tomater
1 ds. konc. tomatpure
2,5 dl piskefløde
Salt
Peber
1 spsk oregano
Løg og hvidløg svitses, og det hakkede kød tilsættes. Når det er brunet, tilsættes salt, peber og oregano. Tomater, tomatpure og fløde tilsættes. Retten simrer i ca. 20-30 min. Serveres med frisk-revet parmesan, sprødstegt bacon, oliven og marinerede hvidløg samt pasta.
terkel d. 04-03-2005
Hvorfor hedder det chili-gryde

Gert d. 11-04-2005
Det har jeg også tænkt' lidt over, tror måske den skal omdøbes...

:)

Google d. 07-09-2005
Det er bare en "almindelig gryde uden chili". :)

Rene d. 24-11-2009
Altså, jeg er ligeglad med hvad den hedder, her efter fire år smager den stadig godt ^_^
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(