Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 13-03-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 20 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (6 har stemt) | | |
400 g hakket oksekød
1 ds hakkede tomater med basilikum & oregano
3 revne gulerødder
Salt, peber
300 g spaghetti
Tilbehør:
Ciabattabrød og evt. parmesan
Svits oksekødet i en gryde til det har taget farve. Kom tomat samt gulerod ved, og lad det koge 5-10 min.
Smag til med salt og peber.
Kog spaghettien i rigeligt letsaltet vand som anvist. Hæld kødsaucen over den friskkogte spaghetti og server straks evt. med et drys revet parmesan.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(