Ris ala mande

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 13-03-2006
Antal personer:6
Tilberedningstid:90 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(7 har stemt)
 
75 g grødris
5 dl mælk
1-2 spsk sukker
kornene fra 1 stang vanille
75 g smuttede mandler
½ liter piskefløde
1 gl Kirsebærsauce
Kog ris og mælk til risengrød i en tykbundet gryde for svag varme i ca. 1 time. Smag til med lidt salt og sæt grøden til afkøling. Rør risengrøden sammen med sukker, vanillekorn, mandler. Pisk fløden til flødeskum og vend det i grøden. Kom ris ala manden i en skål, dæk med plastfilm og sæt den i køleskabet indtil servering. Varm kirsebærsaucen i en gryde og server.
Maggi d. 19-12-2007
Meget simpel og læse og overskuelig for en som skal lave Ris a la mande for første gang. Tak.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(