Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 13-03-2006 |
Antal personer: | 6 |
Tilberedningstid: | 90 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (7 har stemt) | | |
75 g grødris
5 dl mælk
1-2 spsk sukker
kornene fra 1 stang vanille
75 g smuttede mandler
½ liter piskefløde
1 gl Kirsebærsauce
Kog ris og mælk til risengrød i en tykbundet gryde for svag varme i ca. 1 time. Smag til med lidt salt og sæt grøden til afkøling. Rør risengrøden sammen med sukker, vanillekorn, mandler. Pisk fløden til flødeskum og vend det i grøden. Kom ris ala manden i en skål, dæk med plastfilm og sæt den i køleskabet indtil servering. Varm kirsebærsaucen i en gryde og server.
Maggi d. 19-12-2007Meget simpel og læse og overskuelig for en som skal lave Ris a la mande for første gang. Tak.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(