Ris ala mande

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 13-03-2006
Antal personer:6
Tilberedningstid:90 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(7 har stemt)
 
75 g grdris
5 dl mlk
1-2 spsk sukker
kornene fra 1 stang vanille
75 g smuttede mandler
liter piskeflde
1 gl Kirsebrsauce
Kog ris og mlk til risengrd i en tykbundet gryde for svag varme i ca. 1 time. Smag til med lidt salt og st grden til afkling. Rr risengrden sammen med sukker, vanillekorn, mandler. Pisk flden til fldeskum og vend det i grden. Kom ris ala manden i en skl, dk med plastfilm og st den i kleskabet indtil servering. Varm kirsebrsaucen i en gryde og server.
Maggi d. 19-12-2007
Meget simpel og lse og overskuelig for en som skal lave Ris a la mande for frste gang. Tak.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(