Pandekager med kødfyld

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(5 har stemt)
 
Kødfyld:
1 dl finthakket løg
400 g hakket oksekød
200 g finthakket hvidkål
250 g champignon
200 g bønnespirer
2-4 spsk soja
1 tsk paprika
200 g reven ost

Pandekagedej:
200 g mel
3 dl mælk
1 dl vand (ca.)
4 æg
½ tsk salt
Først laves pandekagerne:
Pisk alle ingredienserne sammen til en ikke for tyk, klumpfri dej. Lad dejen hvile mindst ½ time i køleskabet. Pandekagerne bages nu og stilles derefter til afkøling.

Så laves kødfyldet:
Svits finthakket løg i olie/smør, indtil de er klare og let gyldne.
Tilsæt det hakket kød, og rør rundt til kødet har skilt sig. Herefter tilsættes finthakket hvidkål, skiveskåret champignon, paprika og soja. Lad retten stå og "snurre" lidt. Tilsæt evt. vand hvis fyldet virker for tørt. Smag til med salt. Lad fyldet afkøle lidt, herefter vendes bønnespirerne i.
Fordel fyldet på pandekagerne. Fold siderne på pandekagerne lidt ind, og fold pandekagerne sammen.
Læg pandekagerne på sammenføjningen på et velsmurt ildfast fad. Drys ost (og evt. lidt smørklatter) over retten, som herefter bages i ovnen i ca. 10-15 minutter ved 225 grader.
Sean Ryan Bjerremand d. 13-06-2006
Hvad bilder du dig ind! - Det ser lækkert ud:-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(