Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 13-03-2006 |
Antal personer: | 6 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (4 har stemt) | | |
250 g mel (5 dl)
150 g smør/margarine
100 g sukker (1 dl)
1 æg
Pynt:
1 sammenpisket æg
Sukker og kanel (sammenblandet)
Grofthakkede mandler
Findel fedtstoffet i melet og bland sukker i. Tilsæt ægget og ælt hurtigt dejen sammen.
Stil dejen køligt ½ til 1 time, før den rulles ud til en tynd plade. Udstik små runde dejkager, 5 - 6 cm i diameter.
Pensl med sammenpisket æg og drys kanel-sukker og hakkede mandler på.
Bag kagerne ved 200° i 6-8 min. på midterste rille.
Karina Idel d. 25-10-2007Dejlig nem og overskuelig opskrift.
Og så smager de jo skønt
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(