Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 13-03-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 90 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (16 har stemt) | | |
4 store bagekartofler
Smør
1 æg
Salt og peber
1 fed hvidløg
Fløde eller mælk
Lidt paprika
Pak kartoflerne ind i alu-folie og lad oversiden være fri.
Bag dem så cirka 1 time ved 200 C.
Tag så kartoflerne ud af ovnen og skæroversiden af cirka 5 mm dybt. Udhul så kartoflerne forsigtigt med en ske og kom indholdet op i en skål.
Tilsæt lidt smør og 1 æg, salt og peber, 1 fed hvidløg samt lidt fløde/mælk.
Rør nu rundt til massen får en cremet kartoffelmos konsistens.
Fyld massen i de udhulede kartofler og drys dem med paprika.
Sæt dem så i ovnen i 15 min ved 200C.
Annette d. 24-11-2006Dette smager også fantastisk med blå skimmelost, i stedet for hvidløg og paprika!
Bent d. 01-02-2010Sehr gut!!!!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(