Bagte kartofler med fyld

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 13-03-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:90 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(16 har stemt)
 
4 store bagekartofler
Smør
1 æg
Salt og peber
1 fed hvidløg
Fløde eller mælk
Lidt paprika
Pak kartoflerne ind i alu-folie og lad oversiden være fri.
Bag dem så cirka 1 time ved 200 C.
Tag så kartoflerne ud af ovnen og skæroversiden af cirka 5 mm dybt. Udhul så kartoflerne forsigtigt med en ske og kom indholdet op i en skål.
Tilsæt lidt smør og 1 æg, salt og peber, 1 fed hvidløg samt lidt fløde/mælk.
Rør nu rundt til massen får en cremet kartoffelmos konsistens.
Fyld massen i de udhulede kartofler og drys dem med paprika.
Sæt dem så i ovnen i 15 min ved 200C.
Annette d. 24-11-2006
Dette smager også fantastisk med blå skimmelost, i stedet for hvidløg og paprika!

Bent d. 01-02-2010
Sehr gut!!!!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(