Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 20 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (0 har stemt) | | |
500 g hakket oksekød
1 dåse/glas grønne peberkorn
100 g smør eller margarine
2½ dl mælk
1 brev Grøn Pebersauce (Knorr)
Fedtstof til stegning
Form fire lige store bøffer af hakkekødet. Kvas de hele grønne peberkorn i en morter og smør alle bøfferne på begge sider med dem.
Nu skal bøfferne steges. Når de er kommet på panden i fedtstof, begyndes der på saucen.
Smelt smør/margarine og tilsæt mælken og brevet med pebersauce. Rør det godt ud til der ikke er flere klumper. Hvis der er mere peber tilbage fra de hele peberkorn, kan man hælde dem i saucen, for at give den en kraftigere smag. Sauces koges efter anvisninger på pakken.
Bøfferne er færdige når væsken der kommer ud er klar eller meget lys rød.
Retten kan med fordel serveren med pommes frites, men almindelige kartofler kan også bruges.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(