Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (6 har stemt) | | |
800 g kartofler
750 g skivet stegeflæsk
Salt
Friskkværnet peber
Til persillesovs:
30 g margarine
30 g hvedemel
4 dl sødmælk
Salt
Friskkværnet hvid peber
1 bundt frisk hakket persille
Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 minutter.
Stegeflæsket krydres med salt og peber. Steges på en varm pande 4 - 5 minutter på hver side. Stegefedtet hældes fra inden de vendes.
Smelt margarinen og pisk den sammen med melet. Spæd med mælken, lidt ad gangen. Lad saucen koge igennem nogle minutter, mens der røres. Rør den hakkede persille i og smag til med salt og peber.
Rasmus Schlosser d. 22-01-2009En dejlig ret, jeg ville dog lave fløsken i ovnen, placeret på en rist med en bradepande under, så drypper fedtet fra og du får en meget fedtfattig ret i forhold til hvad der serveres.
til sovsen ville jeg foretrække at benytte let eller minimælk, men det er jo smag og behag.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(