Indsendt af: | Gert Brigsted d. 26-03-2006 |
Antal personer: | 2-3 |
Tilberedningstid: | 40 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (7 har stemt) | | |
250 g pasta
2 dl vand
1 rød peber
1 gulerod
1 dl frosne majs
1 ds hakkede tomater
1 ds tomatpure (140 g)
2 tsk oregano
1 tsk basilikum
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
½ tsk muskatnød
½ tsk tørret chili
3 tsk sukker
1 tsk salt
Revet ost
Rasp
Start med at koge pastaen, et par minutter mindre end foreskrevet. Hak grøntsagerne. Kog resten af ingredienserne sammen, og tilsæt til sidst de hakkede grøntsager. Hæld pastaen i et fad, og dæk den med sovsen. Dæk sovsen med revet ost, og slut af med rasp. Bages 25 minutter ved 200 grader.
Thomas Rank Nielsen d. 03-11-2008Vil anbefale mindre oregano og en masse revet ost.. :)
Helene d. 15-09-2009Den kan godt tåle en ekstra dåse tomater og sukkeret kan sagtens undværes. Der er nok til to gange aftensmad til to personer.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(