Indsendt af: | Gert Brigsted d. 27-03-2006 |
Antal personer: | 2-3 |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (19 har stemt) | | |
1 ds flåede tomater
1 ds koncentreret tomatpuré (140 g)
Evt. en terning grøntsagsbouillon
Krydderier: Hvidløgspulver, tørret oregano eller basilikum, salt og peber, evt. en lille smule chilipulver
Blend de flåede tomater godt.
Hæld det op i en gryde og tilsæt tomatpuré og krydderier samt evt. bouillonterning.
Spæd op med vand til den har den ønskede konsistens.
Lad det hele koge godt igennem.
Serveres med groft brød - gerne italiensk. Kan også serveres som forret med suppepasta.
Kat d. 31-01-2007Man kan også bruge hakkede tomater med peberfrugt. Giver suppen en anden ekstra smag. Velbekomme
Lea d. 06-02-2007jeg laver det gerne med løg, bacon, hvidløg,majs,revet gulerødder ja også alt det tomat haløjsa..svits bacon og løg og kom resten i... vi får det tit med ris til, det er rigtigt godt så blver man nemmer mæt, det er ikke altid suppe i sig selv gør det. man kan også, hvis det skal være rigtigt godt (når man har taget ris og suppe op) så lige rive lidt chedder ost hen over. mmmhhh så er det rigtigt lækkert
KD d. 02-09-2009Majs og mozzarella ost fungere også rigtigt godt i :)
louise d. 01-08-2012jeg syns selv det er en skam og blende det, alm. suppe kommer der jo os kød- og mel-boller i, så hvorfor må der ikk være klumper i tomatsuppe, det er skiiiiide godt.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(