Indsendt af: | Gert Brigsted d. 27-03-2006 |
Antal personer: | 2-3 |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (3 har stemt) | | |
1 ds flåede eller hakkede tomater
1 spsk olie
½ dl mælk eller fløde
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret basilikum
1 kvist frisk persille
Evt. ½ tsk chilipulver
1-2 spsk revet parmesan ost
Salt og peber
Blend tomaterne godt og hæld dem i en gryde. Tilsæt resten af ingredienserne og bring i kog. Koges ved svag varme i 10 minutter.
Serveres som forret med groft brød eller flute til.
Også god som hovedret med en pakke fyldt frisk pasta, f.eks. tortellini eller ravioli. Tilsættes suppen og koger med i den tid der er angivet på pakken.
Mads Christensen d. 19-11-2009Hvordan kan det nogensinde give mad til 2-3 personer?
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(