Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 20 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (16 har stemt) | | |
500 g hakket oksekød
1 stort løg
1 glas Dolmio Extra Krydret
Olie
2 tsk Karry
1 tsk Chili
Salt
Peber
Hak løget i tern.
Hæld olie i en gryde og svits løg, sammen med karry og chili.
Tilsæt hakket oksekød, og svits videre til kødet er gennemstegt.
Hæld derefter Dolmio i, og flyd ca. ½ dl vand i det tomme glas. Skru låget på og ryst glasset, og hæld så vandet i gryden.
Når det hele har kogt op, smages til med salt og peber til den ønskede smag fremkommer. Du kan evt. krydre med lidt mere karry og chili.
Serveres med pastaskruer og evt. lyst flütes.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(