Den du ved nok

Indsendt af:Jytte Brigsted Jensen d. 21-04-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(62 har stemt)
 
500 g sukker
4 æg
4 tsk vanillesukker
3 spsk kakao
300 g smeltet margarine
4 dl mælk
450 g mel
4 tsk bagepulver

Glasur:
200 g smeltet margarine
7 spsk stærk kaffe
2 spsk kakao
3 tsk vanillesukker
375 g flormelis
Evt. 300 g kokosmel
Sukker og æg piskes godt. Mel, vanille, kakao og bagepulver blandes skiftevis med mælken i dejen. Til sidst røres den smeltede, afkølede margarine i.
Bages i en smurt bradepande ved 190 grader i 30 minutter.
Mens kagen bager, varmes alle ingredienserne til glasuren i en gryde.
Når kagen er færdig, tages den ud af ovnen og står 10-15 minutter, før glasuren smøres på.

Tip:
I stedet for at komme kokos i glasuren, kan man drysse den over glasuren, når den er smurt på.
Gert d. 21-04-2006
Den er bare lækker!! =) Og der bliver en kæmpe portion af opskriften. Du skal derfor bruge en rigtig stor bradepande, og eventuelt bage den lidt længere, hvis den stadig er rå indeni.

linda d. 23-08-2006
den er barge lækker.
og den smager godt.
og fyler godt i maven.

Tina d. 21-11-2006
Den er bare super god og lækker...amme namme! :D

Winni d. 17-12-2006
Den er for god, til at noget går til spilde, hvad der sjældent gør, da den holder sig god i en hel uge.

anne d. 21-02-2007
den er super god ;p


stine 18-11-07 d. 19-11-2007
kæft den er god

???a??? d. 01-02-2008
hvilken kage er det ??

Nick d. 01-04-2008
Den skal ha lidt længere i ovnen end en halv time og li 50-75 gram mindre kokos, men fuck den er god!! :)

Nathasja d. 13-06-2008
Tror i man kan farve glassuren grøn?

annita d. 26-06-2008
tror jeg godt man kan, du skal måske bare bruge lidt mere flormelis for at gøre glasuren tykkere :-)

Ninna d. 03-01-2009
I glasuren kan man også bruge havregryn istedet for kokos, det ligeså godt, og noget billigere, og noget man næsten altid har (:

Cirkeline d. 01-02-2009
Ja, havregryn i stedet for kokos er bare rigtig mums.....

Kan også anbefale at bruge kærnemælk i stedet for mælk - det holder kagen "frisk" i længere tid.

Endvidere kan sukkermængden godt nedsættes til 300 gram - for dem der gerne vil spare på kalorierne!

Den her kage kan man ikke få nok af... hold da op.... ;o)

Selina d. 23-07-2009
har lige prøvet at bage kagen i dag og den smager jo helt fantastisk.. :) Men... kan nu ikke helt forstå at den smuldrer sådan.. Den hænger ikke ordenligt sammen og jeg har fuldt opskriften 100 %? Andre som har prøvet dette?

Mie d. 20-07-2011
Sjovt, på min fars arbejde går den også under navnet Den Du Ved Nok. Men vi kalder den også bare for Bøfkage.
Men det en helt fantastisk kage!

KAGEEE!! d. 21-03-2012
Hos os smelter vi ikke fedtstoffet til glasuren, men pisker den så den bliver og luftig, og så bruger vi (billig) smør i stedet for
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(