Den du ved nok

Indsendt af:Jytte Brigsted Jensen d. 21-04-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(62 har stemt)
 
500 g sukker
4 g
4 tsk vanillesukker
3 spsk kakao
300 g smeltet margarine
4 dl mlk
450 g mel
4 tsk bagepulver

Glasur:
200 g smeltet margarine
7 spsk strk kaffe
2 spsk kakao
3 tsk vanillesukker
375 g flormelis
Evt. 300 g kokosmel
Sukker og g piskes godt. Mel, vanille, kakao og bagepulver blandes skiftevis med mlken i dejen. Til sidst rres den smeltede, afklede margarine i.
Bages i en smurt bradepande ved 190 grader i 30 minutter.
Mens kagen bager, varmes alle ingredienserne til glasuren i en gryde.
Nr kagen er frdig, tages den ud af ovnen og str 10-15 minutter, fr glasuren smres p.

Tip:
I stedet for at komme kokos i glasuren, kan man drysse den over glasuren, nr den er smurt p.
Gert d. 21-04-2006
Den er bare lkker!! =) Og der bliver en kmpe portion af opskriften. Du skal derfor bruge en rigtig stor bradepande, og eventuelt bage den lidt lngere, hvis den stadig er r indeni.

linda d. 23-08-2006
den er barge lkker.
og den smager godt.
og fyler godt i maven.

Tina d. 21-11-2006
Den er bare super god og lkker...amme namme! :D

Winni d. 17-12-2006
Den er for god, til at noget gr til spilde, hvad der sjldent gr, da den holder sig god i en hel uge.

anne d. 21-02-2007
den er super god ;p


stine 18-11-07 d. 19-11-2007
kft den er god

???a??? d. 01-02-2008
hvilken kage er det ??

Nick d. 01-04-2008
Den skal ha lidt lngere i ovnen end en halv time og li 50-75 gram mindre kokos, men fuck den er god!! :)

Nathasja d. 13-06-2008
Tror i man kan farve glassuren grn?

annita d. 26-06-2008
tror jeg godt man kan, du skal mske bare bruge lidt mere flormelis for at gre glasuren tykkere :-)

Ninna d. 03-01-2009
I glasuren kan man ogs bruge havregryn istedet for kokos, det liges godt, og noget billigere, og noget man nsten altid har (:

Cirkeline d. 01-02-2009
Ja, havregryn i stedet for kokos er bare rigtig mums.....

Kan ogs anbefale at bruge krnemlk i stedet for mlk - det holder kagen "frisk" i lngere tid.

Endvidere kan sukkermngden godt nedsttes til 300 gram - for dem der gerne vil spare p kalorierne!

Den her kage kan man ikke f nok af... hold da op.... ;o)

Selina d. 23-07-2009
har lige prvet at bage kagen i dag og den smager jo helt fantastisk.. :) Men... kan nu ikke helt forst at den smuldrer sdan.. Den hnger ikke ordenligt sammen og jeg har fuldt opskriften 100 %? Andre som har prvet dette?

Mie d. 20-07-2011
Sjovt, p min fars arbejde gr den ogs under navnet Den Du Ved Nok. Men vi kalder den ogs bare for Bfkage.
Men det en helt fantastisk kage!

KAGEEE!! d. 21-03-2012
Hos os smelter vi ikke fedtstoffet til glasuren, men pisker den s den bliver og luftig, og s bruger vi (billig) smr i stedet for
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(