Lasagne

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(6 har stemt)
 
125 g lasagneplader

Kødsovs:
1 stk løg
1 spsk olie
250 g hakket oksekød
½ tsk salt
1 dl tomatpuré
1 dl vand
Peber og timian

Bechamelsovs:
25 g margarine
2 spsk hvedemel
3 dl mælk
1 dl piskefløde
½ tsk salt
2 dl revet ost
Pil og hak løget. Hæld olien i en gryde og varm den op.
Kom løg og kød i gryden og brun det af.

Tilsæt salt, peber, timian, tomatpuré og vand og rør rundt.
Lad det koge i 10 minutter.

Smelt margarinen i en gryde og kom melet heri og pisk.
Hæld mælken i lidt efter lidt og pisk godt til sovsen er blevet jævn.

Kom fløde, salt og halvdelen af osten i
og lad det koge i 3 minutter.

Læg lasagnen og kødsovsen lagvis i bradepanden og hæld bechamelsovsen over.
Drys med det sidste ost.

Bag lasagnen midt i ovnen i 35-40 minutter. Kan serveres med salat og flutes til.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(