Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (6 har stemt) | | |
125 g lasagneplader
Kødsovs:
1 stk løg
1 spsk olie
250 g hakket oksekød
½ tsk salt
1 dl tomatpuré
1 dl vand
Peber og timian
Bechamelsovs:
25 g margarine
2 spsk hvedemel
3 dl mælk
1 dl piskefløde
½ tsk salt
2 dl revet ost
Pil og hak løget. Hæld olien i en gryde og varm den op.
Kom løg og kød i gryden og brun det af.
Tilsæt salt, peber, timian, tomatpuré og vand og rør rundt.
Lad det koge i 10 minutter.
Smelt margarinen i en gryde og kom melet heri og pisk.
Hæld mælken i lidt efter lidt og pisk godt til sovsen er blevet jævn.
Kom fløde, salt og halvdelen af osten i
og lad det koge i 3 minutter.
Læg lasagnen og kødsovsen lagvis i bradepanden og hæld bechamelsovsen over.
Drys med det sidste ost.
Bag lasagnen midt i ovnen i 35-40 minutter. Kan serveres med salat og flutes til.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(