Chokoladekage

Indsendt af:Jonas Ibsen d. 22-05-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(16 har stemt)
 
360 g sukker
4 æg
4 tsk vanillesukker
130 g mel
60 g kakao
200 g margarine
Start med at smelte margarinen ved svag varme. Sukker, æg og vanillesukker piskes sammen. Mel og kakao tilsættes gennem en si. Den smeltede margarine tilsættes. Massen hældes i en lille, smurt og sukkerdrysset bradepande. Bages ved 200 grader i 20 minutter midt i ovnen. Efter afkøling kan der eventuelt komme chokoladeglasur på.
Sif Thomsen d. 01-10-2006
Knap så god i og med at den ikke hæver pga. der ikke er bagepulver i... :-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(