Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 22-05-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (16 har stemt) | | |
360 g sukker
4 æg
4 tsk vanillesukker
130 g mel
60 g kakao
200 g margarine
Start med at smelte margarinen ved svag varme. Sukker, æg og vanillesukker piskes sammen. Mel og kakao tilsættes gennem en si. Den smeltede margarine tilsættes. Massen hældes i en lille, smurt og sukkerdrysset bradepande. Bages ved 200 grader i 20 minutter midt i ovnen. Efter afkøling kan der eventuelt komme chokoladeglasur på.
Sif Thomsen d. 01-10-2006Knap så god i og med at den ikke hæver pga. der ikke er bagepulver i... :-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(