Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 10 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (10 har stemt) | | |
8 store tomater
2 friske chili
1 stort pillet, hakket løg
3 pillede, hakkede fed hvidløg
1 spsk olie
2 dl hønsebouillon
1 håndfuld frisk koriander
Saft fra 1 limefrugt
Salt
Skær tomater i både og fjern stilken. Rengør chilifrugterne for stilk og frø. Blend derefter tomat, chili, løg, hvidløg, olie, bouillon og koriander groft. Til slut smages der til med limesaft og salt.
Dorte d. 10-02-2006God opskrift, hvis man kan lide hjemmelavet salsa
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(