Kanelsnegle

Indsendt af:Gert Brigsted d. 07-06-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(17 har stemt)
 
1 1/2 dl mælk
50 g margarine/smør
25 g gær
1/4 tsk salt
1 spsk sukker
300 g mel

Fyld:
50 g margarine/smør
1/2 dl sukker
1/2 spsk kanel
Smelt margarinen, tag gryden af varmen og tilsæt mælken. Rør gæren ud i mælken. Rør salt,sukker og mel i. Ælt dejen godt igennem. Tænd for ovnen på 200º. Drys mel på bordet og rul dejen ud til den måler 25x50 cm. Rør fyldet sammen i en skål. Smør fyldet på dejen med en paletkniv. Rul dejen sammen på langs som en roulade. Skær rouladen ud i tynde skiver. Læg skiverne på en plade med bagepapir. Stil sneglene til hævning i 20 min. Bag sneglene på miderste ribbe i 15 min.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(