Indsendt af: | Gert Brigsted d. 07-06-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (17 har stemt) | | |
1 1/2 dl mælk
50 g margarine/smør
25 g gær
1/4 tsk salt
1 spsk sukker
300 g mel
Fyld:
50 g margarine/smør
1/2 dl sukker
1/2 spsk kanel
Smelt margarinen, tag gryden af varmen og tilsæt mælken. Rør gæren ud i mælken. Rør salt,sukker og mel i. Ælt dejen godt igennem. Tænd for ovnen på 200º. Drys mel på bordet og rul dejen ud til den måler 25x50 cm. Rør fyldet sammen i en skål. Smør fyldet på dejen med en paletkniv. Rul dejen sammen på langs som en roulade. Skær rouladen ud i tynde skiver. Læg skiverne på en plade med bagepapir. Stil sneglene til hævning i 20 min. Bag sneglene på miderste ribbe i 15 min.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(