Kanelsnegle

Indsendt af:Gert Brigsted d. 07-06-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(17 har stemt)
 
1 1/2 dl mlk
50 g margarine/smr
25 g gr
1/4 tsk salt
1 spsk sukker
300 g mel

Fyld:
50 g margarine/smr
1/2 dl sukker
1/2 spsk kanel
Smelt margarinen, tag gryden af varmen og tilst mlken. Rr gren ud i mlken. Rr salt,sukker og mel i. lt dejen godt igennem. Tnd for ovnen p 200. Drys mel p bordet og rul dejen ud til den mler 25x50 cm. Rr fyldet sammen i en skl. Smr fyldet p dejen med en paletkniv. Rul dejen sammen p langs som en roulade. Skr rouladen ud i tynde skiver. Lg skiverne p en plade med bagepapir. Stil sneglene til hvning i 20 min. Bag sneglene p miderste ribbe i 15 min.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(