Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (51 har stemt) | | |
500 hakket oksekød
1 løg
1 tsk groft salt
Peber, gerne friskkværnet
1 tsk timian eller basilikum
½ tsk oregano
150 g revet ost
2 spsk rasp
1 glas Dolmio Classico
1 glas Dolmio bechamel-sauce
1 pakke lasagneplader, gerne Dolmio
Start med at brune kødet i en gryde. Tilsæt derefter det hakkede løg og svits det sammen med kødet i ca. 2 minutter. Tilsæt krydderierne og glasset med Dolmio Classico og kog sovsen ved jævn varme uden låg i 10 minutter. Når kødsovsen er færdig, hældes der en smule i bunden af et ovnfast fad. Der lægges nu skiftevis lasagneplader og kødsovs i fadet, og der sluttes af med et tyndt lag kødsovs. Glasset med bechamel-sauce hældes nu ud over lasagnen, og der drysses med revet ost og rasp. Lasagnen bages nu ved 200 grader i ca. 35 minutter. Den færdige lasagne har bedst at at stå og trække i ca. 10 minutter, før den serveres.
Jonas d. 15-11-2004I kan da ikek bare give den dårligt den smager jo for sygt godt :D
Heidi d. 25-07-2005Hellere friske råvarer...
Alice d. 24-08-2007Dolmio bechamel-sauce smager ikke godt.
Thomas d. 20-06-2008Studenter mad skal være billigt, og det er den der ikke!!!
Martin d. 07-08-2008Den smager superb, når man smider noget oksefars i!
Men prisen er lidt høj ja.
... og så får man en underlig farve rundt om munden af at spise det
sara d. 07-03-2009alt for dyrt
Nina d. 01-08-2009Det koster ikke mange penge at lave sin egen bechamelsovs, og når man alligevel skal købe hakket kød kan man da lige så godt lave sin egen kødsovs? Man kan vel ikke lave den der ret for under 100 kr. når man skal have 2 af de der færdige glas
Martin d. 01-03-2010I stedet for Dolmio Classic kan man bruge hakkede tomater, tomatpuré og krydderier.
I stedet for Dolmio bechamel-sauce kan man lave sin egen af smør, mælk, mel og muskatnød.
Rasp kan undlades.
Revet ost er en luksus-ingrediens, men jeg foretrækker at komme ost i (og ovenpå).
Laver man selv hele møget fra bunden, så koster den da lidt mindre :)
Kenneth d. 18-06-2010Saftsusme en dyr opskrift - Og dolmio har intet på min hjemmelavede.
Med den her opskrift, kan jeg altså kun spise halvdelen af de normerede dage i en måned. :(
Asger d. 15-07-2011Dyrt? har man nogle lasagne plader liggende i skabet, som man da har hvis man laver sådan noget her, så koster hele retten ikke mere end 50kr.. Det sku da meget billigt for mad til to?
Maja d. 13-08-2011Jo men hele konceptet er vel netop at slippe for dyre færdig-løsninger. Det er jo ikke en side for gode opskrifter generelt, men netop billige og gode retter. Alle kan jo finde ud af at indkøbe halv-færdig mad til overpris.
Maja d. 13-08-2011Når det så er sagt, lyder retten altså fin - bare lidt uden for konceptet :)
Natasja d. 02-02-2012Synes det er lidt mærkeligt at sige: Dolmio bechamel saucen smager ikke godt.
Så lad da være at lav maden, det kan være der er nogen der kan lide det? :-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(