Dolmio lasagne

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(50 har stemt)
 
500 hakket oksekd
1 lg
1 tsk groft salt
Peber, gerne friskkvrnet
1 tsk timian eller basilikum
tsk oregano
150 g revet ost
2 spsk rasp
1 glas Dolmio Classico
1 glas Dolmio bechamel-sauce
1 pakke lasagneplader, gerne Dolmio
Start med at brune kdet i en gryde. Tilst derefter det hakkede lg og svits det sammen med kdet i ca. 2 minutter. Tilst krydderierne og glasset med Dolmio Classico og kog sovsen ved jvn varme uden lg i 10 minutter. Nr kdsovsen er frdig, hldes der en smule i bunden af et ovnfast fad. Der lgges nu skiftevis lasagneplader og kdsovs i fadet, og der sluttes af med et tyndt lag kdsovs. Glasset med bechamel-sauce hldes nu ud over lasagnen, og der drysses med revet ost og rasp. Lasagnen bages nu ved 200 grader i ca. 35 minutter. Den frdige lasagne har bedst at at st og trkke i ca. 10 minutter, fr den serveres.
Jonas d. 15-11-2004
I kan da ikek bare give den drligt den smager jo for sygt godt :D

Heidi d. 25-07-2005
Hellere friske rvarer...

Alice d. 24-08-2007
Dolmio bechamel-sauce smager ikke godt.

Thomas d. 20-06-2008
Studenter mad skal vre billigt, og det er den der ikke!!!

Martin d. 07-08-2008
Den smager superb, nr man smider noget oksefars i!
Men prisen er lidt hj ja.
... og s fr man en underlig farve rundt om munden af at spise det

sara d. 07-03-2009
alt for dyrt

Nina d. 01-08-2009
Det koster ikke mange penge at lave sin egen bechamelsovs, og nr man alligevel skal kbe hakket kd kan man da lige s godt lave sin egen kdsovs? Man kan vel ikke lave den der ret for under 100 kr. nr man skal have 2 af de der frdige glas

Martin d. 01-03-2010
I stedet for Dolmio Classic kan man bruge hakkede tomater, tomatpur og krydderier.
I stedet for Dolmio bechamel-sauce kan man lave sin egen af smr, mlk, mel og muskatnd.
Rasp kan undlades.
Revet ost er en luksus-ingrediens, men jeg foretrkker at komme ost i (og ovenp).

Laver man selv hele mget fra bunden, s koster den da lidt mindre :)

Kenneth d. 18-06-2010
Saftsusme en dyr opskrift - Og dolmio har intet p min hjemmelavede.

Med den her opskrift, kan jeg alts kun spise halvdelen af de normerede dage i en mned. :(

Asger d. 15-07-2011
Dyrt? har man nogle lasagne plader liggende i skabet, som man da har hvis man laver sdan noget her, s koster hele retten ikke mere end 50kr.. Det sku da meget billigt for mad til to?

Maja d. 13-08-2011
Jo men hele konceptet er vel netop at slippe for dyre frdig-lsninger. Det er jo ikke en side for gode opskrifter generelt, men netop billige og gode retter. Alle kan jo finde ud af at indkbe halv-frdig mad til overpris.

Maja d. 13-08-2011
Nr det s er sagt, lyder retten alts fin - bare lidt uden for konceptet :)


Natasja d. 02-02-2012
Synes det er lidt mrkeligt at sige: Dolmio bechamel saucen smager ikke godt.
S lad da vre at lav maden, det kan vre der er nogen der kan lide det? :-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(