Oliventapenade

Indsendt af:Lynkineser d. 12-07-2006
Antal personer:4 (eller flere dage)
Tilberedningstid:5 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(2 har stemt)
 
1 glas sorte oliven uden sten (200 g)
1 tsk. dijonnaise (alternativt dijon sennep)
1/2 citron
Olivenolie
Salt og peber
Hæld vandet fra oliven i et dørslag, og ryst grundigt (så det også kommer ud af hullerne fra stenene).

Blend oliven med citronsaft, sennep og olivenolie til det har konsistens som pesto. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. mere sennep og citron.

Kan evt. varieres med hvidløg og/eller timian.

Spises med brød.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(